torstai 15. tammikuuta 2015

Uudet kotisivut

Ylämaan valokuvaamo on häpeäkseen esitellyt "tekeillä olevia" kotisivuja lähes koko olemassaolonsa ajan. Oli aika tehdä asialle jotain. Nämä sivustot tulevat koostumaan valokuvaamon eteen osuvista kuvaustilanteista; tyypillisimmin ylämaalaisten tapahtumien dokumentoimisesta ja ylämaalaisten toimijoiden esittelemisestä. Sivustolle tulee myös vanhempaa materiaalia arkistojen kätköistä.

Valokuvaaja Tatu Kosonen on pyrkinyt välttelemään ammattilaisuutta jo yli 20 vuotta. Siitä huolimatta niin aitoja kuvaustehtäviä kuin myös alaa sivuavia töitä tulee säännöllisesti vastaan.

Tatu Kosonen SKsLSM EFIAP
Yrityksen historiasta

Ylämaan valokuvaamo on rekisteröity aputoiminimeksi vuonna 2006 ja vuonna 2008 se siirtyi varsinaiseksi toiminimeksi, kun entisen tietotekniikkayrityksen toiminta uudelleenorganisoitiin osakeyhtiöksi. Valokuvaamon toiminta on kuitenkin ollut luonteeltaan sivutoimista, koska koko ajan on rinnalla ollut ensin ns. ydinliiketoiminta ja vuodesta 2011 lähtien palkkatyö toisen palveluksessa.

Nykyisellään toiminta on vakiintunut muutamaan vuosittaiseen muoto- ja tilannekuvaustoimeksiantoon, sekä säännöllisiin lehtikuvaustehtäviin Ylämaan alueella Kaakonkulman paikallisena avustajana. Mainittakoon myös Joutsenon taidekesän valokuvauskurssin vetovastuu vuodesta 2000 lähtien; vuodesta 2011 tuo kurssi on samalla ollut Suomen kameraseurojen liiton kesäkurssi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti