tiistai 7. lokakuuta 2014

Hyvinvointi kiinnosti (ainakin) lapsia

Syyskuussa Ylämaa-talolla toteutettiin Lapsiperheen arki -teemalla hyvinvointitapahtuma. Paikalle oli saapunut edustajia Lappeen seurakunnasta, Lappeenrannan maakuntakirjastosta ja Ylämaan kirjastosta, Eksoten oppilashuollosta, kouluterveydestä, neuvolasta ja lapsiperhepalveluista sekä Kelasta. Ylämaa-talon täyttivät iloinen puheensorina ja lasten äänet, kun päiväkodin ja koulun lapset tulivat tutustumaan tapahtumaan.

- Paikalla kävi kaiken kaikkiaan reilut 60 lasta ja kymmenkunta aikuista, kertoi Lappeenrannan kaupungin asukasyhteyshenkilö Pia Haakana.

- Saatavilla oli paljon hyödyllistä tietoa muun muassa lapsen oikeasta ravinnosta, sekä mistä lapsiperhe saa apua arjen pyörittämiseen sitä tarvitessaan.

Ylämaan Marttojen tarjoama omenamehu sekä keksit maistuivat hyvin muun tietotarjonnan ohessa.

Päiväsaikaan tapahtuvat tapahtumat eivät oikein mahdollista ylämaalaisten osanottoa, mikä toki on ymmärrettävää kun ihmiset ovat tuolloin suurin osa töissä.  Tästä johtuen perumme nyt toistaiseksi (vuoden loppuun asti) suunnitellut Ylämaa-talon hyvinvointiteemaiset tapahtumat, Pia Haakana toteaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti