keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Koulujen päättymistä juhlittiin näyttävästi

Ylämaan koulun vanhempainyhdistys järjesti keskiviikkona 28.5. lämminhenkiset koulunpäättymisjuhlat Nutikan lavalla. Esiintyjinä olivat pääasiassa koulun omat oppilaat, mutta myös mm. Ylämaan VPK kävi paikalla kertomaan nuorisotoiminnastaan ja esittelemään kalustoaan. Sateinen sää oli ehkä hieman verottanut osallistujien lukumäärää, mutta se ei menoa haitannut!

Koulun oppilaiden yhtye Vammaset vompatit esiintyi sekä tapahtuman aluksi että lopuksi. Hienosti mennyt esitys keräsi hurjat kannustushuudot. Uskaltauduttiinpa sen esitysten aikana jopa tanssilattiallekin.

Henry Ropo ja Lasse Kosonen olivat pyytäneet lappeenrantalaisia ystäviään mukaan, ja viiden esittelivät yhdessä judotaitojaan. Yleisölle tuli varmasti selväksi ainakin se, että ensimmäinen ja tärkein asia judoharrastusta aloittaessa on oppia kaatumaan turvallisesti. Varsinkin kokeneiden judoharrastajien Anu Kainulaisen ja Antti Tuunilan esittämät voimalla mätkähtävät heitot aiheuttivat yleisön joukossa kohahduksia - ja siitä huolimatta he molemmat kävelivät lopuksi hymyillen pois tatamilta eli matolta.

Illan muuna ohjelmana nähtiin erilaisia seuraleikkejä ja taidokkaita tanssiesityksiä. Sekä makkara- että kahvibuffettikin olivat koko illan toiminnassa, ja ilmeisesti ihan hyvällä menestyksellä.


Vammaset vompatit

Judonäytös

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti