torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden vaihtuminen keräsi perheet Ylämaa-talolle

Lukuisa tukijoukko mahdollisti näyttävän
ilotulituksen.
Ylämaan päiväkodin ystävät ry järjesti 31.12.2014 perheille tarkoitetun uudenvuodenjuhlan Ylämaa-talon pihapiirissä. Ohjelmassa oli makkaran- ja piparinsyöntiä, kuuman mehun juontia ja VPK:n paloautokin oli paikalla ihmeteltävänä. Sen kummempaa ohjelmaa ei tarvittukaan; varsinkin lapset olivat lähteneet mielellään ihan vain tervehtimään kavereitaan koulun joululoman keskellä. Tuttavien tapaaminen ja mäenlasku täyttivät tapahtumalle varatun ajan enemmän kuin hyvin, ja illan huipensi näyttävä ilotulitus.

Tapahtuma keräsi runsaan osanoton.

- Osallistujien tarkan lukumäärän sanominen on tietysti hankalaa, mutta makkaran- ja mehunkulutuksen perusteella vähintään 150, jopa 200 henkilöä on paikalla ollut, laskeskeli Ylämaan päiväkodin ystävät ry:n puheenjohtaja Suvi Metso.

- On mahtavaa, että tapahtuma keräsi näin hyvän osanoton. Ja sekin on todettava, että vasta runsaan tukijoukon mukanaolo mahdollisti näin hyvän lopputuloksen.

- Jälleen kerran on todettava, että ylämaalaiset osallistuvat mielellään tapahtumiin aina, kun niitä täällä päin järjestetään!


Ylämaa-talolle kerääntyi 150-200 henkilön porukka vuotta vaihtamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti